Monday, January 6, 2014

Semua Baru!

Reactions: 
Hai hai hai hai Haida.

hahaha.

Nampak permainan dia nak promosi nama sendiri.

Okay haiiii sekali lagi,
2014. 6 Januari. Aku nak cakap, Selamat Tahun Baru.

okay, tahun ni kita tukar semua baru k,

tempat belajar baru,
jurusan baru,
kawan baru,
suasana baru,
boyfriend baru, eh?
haha, gurau.

sebenarnya tetiba ja teringat nak update blog. oh, sebab dah lama tinggal. kononnya dok Matrik dulu nak aktif. tapi sorry yea, tak da masanya. aceh, cakap supa blog ni ada pelawat ja. hahaha. hambar.

tak da idea. tapi nak merepek jugak. inilah hasilnya.

nak bagitau. aku dah berhenti Program Matrikulasi yg tak susah kalau hang study tu, dan sambung kat UiTM buat diploma pentadbiran awam. masih tak hebat seperti dulu, insan yg biasa-biasa sahaja. menonjol bukan untuk jadi terkenal, menonjol cuma untuk cari secebis ilmu Allah di muka bumi ini.

Masih berharap mendapat seseorang yg mendekati diri ini untuk kenal dan fahami diri ini. bukan kerana ingin mengambil kesempatan atau apapa. aku kasar, tapi cepat tersentuh.

kuat makan macam biasa, tidur? haruslah, hobi sepanjang zaman. errr, bak kata Madam Arfah, tidur itu jugak satu ibadah, tapiiiiii, pandai-pandai laa fikir. ngeee.

masih tak sempurna dalam menjaga hati, dan seperti biasa, aku cuma gemar menyusun kata. :D

No comments:

Post a Comment